Find eller bliv vikar hos VikarService!

Søger du en kompetent vikar til din virksomhed, eller ønsker du at blive en del af vores dygtige team af vikarer, kan du nemt gøre begge dele på hjemmesiden vikarservice.nu.

VikarService er et landsdækkende vikarbureau, som leverer professionelle vikarer til forskellige opgaver inden for landbrug, skovbrug, entreprenør, håndværker, montage og som maskinførere. I enkelte afdelinger er der også vikarer der arbejder med hjemmeservice, privat- og erhvervsrengøring og vinduespolering. Alt dette kan du læse meget mere om på hjemmesiden.

Søger du vikar:

Bestiller du en vikar hos VikarService, kan du forvente en vikar der kan tilføre din virksomhed faglige kompetencer i såvel store som små projekter. Vikarerne kan bestilles til både del- og fuldtidsstillinger og er den perfekte løsning, hvis du mangler bemanding i forbindelse med sygemeldinger, feriedage eller noget helt tredje med kort varsel. Og VikarService tager sig selvfølgelig af langt størstedelen af det administrative arbejde, så det bliver så let for dig som muligt at opnå den arbejdskraft du har behov for.

Ønsker du at blive vikar:

Som vikar hos VikarService er du ikke blot en medarbejder – du er også ambassadør for bureauet og din tilfredshed smitter af på det arbejde du udfører. Derfor hjælper VikarService dig så godt de kan, med deres indgående viden om dine kompetencer og jobønsker, med at sende dig ud på et vikariat der passer til dig, så tilfredsheden ryger til tops, hos både dig og kunden. Som vikar, kan du forvente, at VikarService gør deres absolut bedste, for kontinuerligt at holde dig beskæftiget – de mener nemlig ikke at en stilling som vikar skal sidestilles med usikkerhed om sit arbejde.

Kontakt

Har det fanget din interesse og er du interesseret i at vide mere? VikarService kan kontaktes via formular på deres hjemmeside eller på telefon: 70 12 02 03.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *