0

Få styr på skraldet med Cleanmanagement.dk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når man driver en virksomhed eller arbejdsplads, kan affaldet hurtigt hobe sig op. Og umiddelbart kan det være svært at finde optimale og innovative skraldespande, der samtidig har et flot og stilrent udseende. Det skal jo helst være sådan, at de er der, men at man ikke nødvendigvis lægger mærke til dem. Det har Cleanmanagement.dk fundet svaret på. Med deres spændende sortiment af innovative produkter, kan du med sikkerhed finde løsningerne til din virksomhed.

De har blandt andet et bredt udvalg af indendørs skraldespande, der indeholder en lang række af produkter. Det kan eksempelvis være den klassiske kontorspand, der er smart at have under skrivebordet. Eller de elegante skraldespande i rustfrit stål. Spandene kan du finde med både vippelåg, uden låg, pedal, brandsikre osv.

Ligeledes finder du løsninger til affaldshåndtering og sortering. Her kan blandt andet fremhæves Slim Jim serien. Den har mange kombinationer og muligheder, så det kan passe ideelt til din virksomheds behov. Men de kan gå hen og blive ret tunge og fyldte. Derfor kan det være smart at købe nogle vogne, der kan transportere affaldsspandene rundt i virksomheden.

Skraldebeholdere til udenfor

Det kan være irriterende at blive ved med at se skrald blive smidt udenfor ens arbejdsplads, på de grønne områder eller på parkeringspladsen. Ved at opstille en udendørs skraldebeholder, kan du med god samvittighed hjælpe både dine ansatte og gæster med at være bedre mod miljøet. Og samtidig gøre omgivelserne smukkere. Så ser der hurtigt rent og pænt ud. Du kan eksempelvis vælge en med push låg, så undgår du lugtgener. Og derudover er den brandsikret.

Har du brug for råd eller vejledning, kan du nemt kontakte deres kundeservice på tlf.: 22 11 36 90 eller på mail: ms@cleanmanagement.dk, og få styr på skraldet allerede i morgen.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *