Derfor skal du bruge kinesiologitape til anklen og andre kropsdele

Velvære har flere komponenter. Hvis du gerne vil have det godt i hverdagen, er det vigtigt, at du passer godt på både dit sind og din krop. Dét kan du blandt andet gøre ved at spise sundt og få rigeligt med søvn. Motion er også essentielt for både fysisk og psykisk velvære. Motion har dog den ulempe, at folk, der motionerer lettere får skader, end folk der aldrig hopper i træningstøjet. Døjer du med et svagt knæ eller generelt ømme muskler? Så kan du glæde dig ved, at der findes en temmelig simpel løsning på problemet.

Hvad er kinesiologitape?

Kinesiologitape stammer oprindeligt fra Japan. Tapen får sit navn fra en alternativ behandlingsmetode, der bygger på en stræben efter at afdække både fysiske og psykiske ubalancer og blokeringer, og kinesiologitape har en løsere vævning end den klassiske sportstape, som du sikkert kender til. Ud over bomuld består kinesiologitape også af elastiske fibre, og hvis du sætter tapen korrekt, kan du få rigtig gode resultater ud af det. Hvis du tit oplever smerter efter træning, kan du få meget ud af at bruge kinesiologitape til anklen, eller hvor end du har ondt.

Hvad er fordelen ved kinesiologitape?

Fordelen ved kinesiologitape er, at tapen kan afhjælpe stivhed og spændinger i både dine muskler og dine led. Samtidig stimulerer tapen cirkulationen i dit lymfe- og blodsystem, og dét gør, at tapen kan mindske hævelser og forebygge kramper.

Du kan både bruge kinesiologitape ankel, til din skulder og til dit knæ, og du kan sagtens have mere end ét stykke tape på på én gang.

Hvor meget koster kinesiologitape?

Én af grundene til kinesiologitapens popularitet er, at tapen stort set ikke koster noget. Du kan snildt finde en rulle til omkring en halvtredser, og derfor er tapen et ganske fornuftigt alternativ eller supplement til massage, fysioterapi og andre professionelle behandlinger.

Har du brug for hjælp til at påføre tapen korrekt? Så spørg din behandler til råds.