0

Dans under gode forhold

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når man danser udtrykker man følelser med sin krop, og det kræver frihed samt et ordenligt underlag. Med den rigtige dansevinyl får man nemlig de bedste mulige forhold til at udføre sin dans. Der findes dansevinyl til snart al slags dans: Ballet, irsk dans, flamenco, step, jazz dance, hip-hop, vals, foxtrot og mange andre. Det kan være svært at vide, hvilken vinyl man bør vælge – især hvis I som dansestudio eksempelvis tilbyder flere former for dans. Med en ordentlig dansevinyl er det dog nemt at tilbyde gode forhold til jeres dansere, så de kan inspireres til nye danse.

Dansevinyl til al slags dans

Afhængigt af hvilken slags dans I underviser i eller lægger lokaler til, så er det afgørende, at I vælger de rigtige gulve og vinyl, da det kan have stor indflydelse på, hvor godt man kan udføre sin dans. Derudover er det vigtigt, at man har det rigtige grej til at vedligeholde sin vinyl, da den så vil holde i langt længere tid. Eksempelvis bør man aldrig bruge almindelige sæbe til rengøring, da det giver glatte gulve, i stedet bør man bruge Antistat og Antisoil til hverdags- og grundig rengøring. I kan finde alle disse produkter i Sunstill.dks store udvalg:

  • Dansevinyl sæbe og vedligeholdelse
  • Effektgulve
  • Event- og show vinyl
  • Gulvfilt og røde løbere
  • Sprung floors
  • Transport og opbevaring
  • Vinyl- og gaffatape

Dansevinyl til alle behov

Dansevinylerne hos Sunstill fås i et væld af farver og til nogle konkurrencedygtige priser. I kan finde gulve med matte eller glossy overflader, med stødabsorberende effekt eller i 1,2 mms tykkelse, hvis I eksempelvis har brug for at kunne tage det med på turné eller lignende.

Ring ind og få en snak om, hvilken dansevinyl der passer bedst til jeres behov, så jeres dansere kan få de bedste forhold at udfolde sig under.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *