Bolignyt – vi skal tilbage til det autentiske

I 2018 skal vi finde tilbage til det autentiske. Det vil sige, at det derfor er HELT! slut med de kolde samtalekøkkener af stål fra de “hurtige” 00’ere og de hvide sterile vægge fra de “ironiske” 90’ere.

Vi skal i stedet finde tilbage til naturen, det organiske og jordfarverne fra østen. I forhold til tidens farver har vi hos Pindhus.dk blandt andet spottet følgende modetendenser.

Grøn

Den grønne farve så vi faktisk allerede tilbage i 2017. Her var det især de grønne vægge og grønne puder, som blev omtale i boligmagasinerne. Men til forskel for de lidt mere mørke grønne nuancer, som især var populære i 2017, så er det de lidt mere mættede og afdampede grønne farver, som er hotte lige nu.

Lilla

En anden top trendy farve i 2018 er lilla. Faktisk har farven lilla af mange fagpersoner i branchen blevet kåret til årets farve, og The Pantone Color Institute har udråbt ’Ultra Violet’ til at være årets mest moderne farve. Så hvis du vil være helt i front, så skal du også præge dit hjem med de lilla farver.

Glas

Det er ikke kun i forhold til farver, at vi har spottet nogle klare modetendenser inden for boligindretning. Blandt 2018 mest hotteste tendenser finder vi glas. Det betyder, at det er slut med eksempelvis keramik, men istedet for skal vi derimod have glas i alle afskyggeninger. Og det er især det farvet glas, og de som bruges som brugsgenstand, som hitter lige nu.

Hos Pindhus.dk samarbejder vi med en række møbeldesignere, som både har taget jordfarverne og glasset til sig. Blandt vores absolutte bestsellere på dette område er virksomheden Madam Stoltz, som er ejet af designeren Pernille Stoltz.

Madam Stoltz er dronningen af autenticitet, når det kommer til boligindretning. Hendes designs er indbegrebet af stemning. Pernille Stoltz finder inspiration fra sine utallige rejser til Indien, men samtidig oser hendes minimalistiske snit også af nordisk æstetik, som nærmest er skæret ud af det bornholmske granit, hvor hun også har sin designvirksomhed.

Blandt Madam Stolz mest populære produkter finder vi blandt andet.

– Velour sofapuder

– Lamper

– Marmorbakker

– Timeglas