Bliv en del af fællesskabet

Ønsker du – eller måske dit barn – at blive en del af et stærkt fællesskab? Så bør du overveje Tølløse Efterskole, der får du nemlig mulighed for at lære en masse andre unge at kende og sammen udfolde jeres interesser inden for sport, musik, dans eller teater. Du vil naturligt komme til at skabe nogle gode venskaber med dem, der også er på din linje, og der er rig mulighed for også at lære dem på de andre linjer at kende, da der er en masse fællesaktiviteter, ture og så får du selvfølgelig en eller to roomies, som du kan lære rigtig godt at kende.

Vælg den linje, der passer til dine interesser

Afhængigt af hvad dine interesser er, så kan du vælge imellem forskellige linjer:

  • Sportslinjen: Der er ingen krav om, hvor dygtig du skal være til sport, blot du er i god form og er klar på, at kaste dig ud i nogle forskellige sportsgrene. Denne linje er en gode måde at få trænet en masse på og blive en del af et godt fællesskab.
  • Danse og teaterlinjen: Hvis du har lyst til at stå på en scene og udfordre dig selv, så er det her en linje for dig. Her kan du – uanset niveau og erfaring – blive undervist af dygtige skuespillere og dansere, og lære meget mere om alt inden for scenekunst.
  • Musiklinjen: Her har du mulighed for at skabe gode relationer gennem musikken og dygtiggøre dig inden for sang eller på et instrument samt lære en masse teori og meget andet.

En efterskole er et sted, hvor du skal kunne føle dig hjemme, og det er vigtigt at vælge den rigtige for dig. Derfor tilbyder de også, at du kan komme ud og besøge dem, så du har mulighed for at se, om det er noget for dig. Du kan booke et besøg online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *