Bedre indeklima giver bedre arbejde

Savner I bedre arbejdspladsindretning eller et bedre indeklima på arbejdspladsen, så kan I finde produkter dertil hos Ventshop.dk. De har en lang række produkter, som kan hjælpe jer med at få en bedre og mere komfortabel indretning på arbejdspladsen. I kan eksempelvis finde forskellige typer af afskærmninger, udsugning og ventilation, der kan gøre luften bedre. Derudover kan I også finde udsugningsborde og –paneler, der eksempelvis er gode til laboratorier og klinikker. Ved alle produkterne er der lagt vægt på funktionel betjening og ergonomi, hvilket også betyder, at de fleste af produkterne er særdeles velegnede til vekslende arbejdspladser.

I kan også finde effektive og gennemtestede ventilatorer – både med åbne og lukkede ventilatorhjul og tilhørende lyddæmpningskabinetter. Ventilatorerne kan desuden fås i galvaniseret, lakeret, rustfast og plastudførelse. I kan finde ventilatorer der er velegnede til komfortventilation, industri- eller procesventilation og udsugning af gasser og dampe. Endvidere kan I her også finde produkter som filteranlæg og højtrykssugere, der kan bruges i forbindelse med fjernelse af partikler fra forurenende processer.

Endvidere har de også et stort sortiment med rør og fittings til ventilationsopgaver, det indebærer alt fra bøjninger, reduktioner, muffer, påstik og meget andet, der skal bruges til taggennemføringer og –inddækninger og andre projekter.

Den lette vej til en forbedre arbejdsplads

Produkterne hos Ventshop.dk er alle af en ordentlig kvalitet, og de forhandler også række af de førende brands, som:

  • Gram
  • Systemair
  • Geovent
  • Øland
  • Parlock
  • Tee
  • Exhausto


Så hvis I ønsker at forbedre jeres arbejdsplads til gavn for både jer og jeres medarbejdere. I kan finde mere information om de forskellige produkter på deres hjemmeside, eller kontakte dem ved eventuelle spørgsmål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *