4 Grunde til at holde din fest i et telt

Det er ikke altid, at hjemmet byder på de rigtige betingelser, for at holde en god stor fest. Ofte spiller pladsmangel, oprydning og vejret et stort rolle, og derfor ender mange af os med at leje et dyrt forsamlingshus i stedet. Men mange gange kan det faktisk bedre svare sig, at sætte et telt op i baghaven. Her får du fire grunde til at holde din næste fest i et telt.

Plads til alle dine gæster

Telte kommer i alle støbninger og størrelser. Derfor er der de bedste forudsætninger for, at du kan få plads til alle dine gæster i et telt. Det er kun din have der sætter grænser for, hvor mange der kan deltage i arrangementet.

Huset forbliver rent

Der er ikke noget mere uoverskueligt, end at skulle gøre hele hyblen rent efter en stort fest. Det slipper du også for, når du flytter festen udenfor i teltet. I det tilfælde vil det højest være gangarealet ud til toilettet, som vil lokke gæsterne til sig. Til gengæld slipper du for store ølpletter på dit nye gulvtæppe.

Det er billigere

Der er mange penge at spare ved et leje et telt, fremfor at leje et helt forsamlingshus. I forsamlingshuset skal du både medregne udgifter til leje, strømforbrug og rengøring efterfølgende. Holder du festen i et telt, så kan du endda selv vælge at købe teltet.

Fest i alt salgs vejr

Uanset om du har skyfri himmel eller regnvejr, så kan du holde fest i et telt. Hvis det bliver for varm, så kan du blot rulle alle teltsider op, og modsat så kan teltet lukkes helt til, hvis himlen skulle åbne sig.