3 tips til dig i industri eller marine

Marine og industri er to brancher, som er meget ens på mange punkter. Man bruger ofte de samme maskiner, og man arbejder med de samme materialer. Derfor giver vi dig her 3 tips, som du kan bruge, uanset om du arbejder i industrien eller marine – eller begge dele. På hfmarine.dk finder du nemlig et stort udvalg af udstyr og tilbehør til begge dele.

Brug krympeplast for optimal indpakning

Om du vil beskytte din båd, eller du har nogle store maskiner, der skal pakkes godt ind til vinteren, så er krympeplast en fantastisk løsning til at opbevare tungt maskineri under kolde og stormfulde forhold.

Krympeplast fungerer som erstatning for en klassisk presenning, der spændes på maskinen. Men hvor en presenning har det med at blæse væk og samtidig ikke dække komplet, så dækker krympeplast helt til takket være den varmepistol, der får plasten til at krympe om enheden.

Beskyttelsesudstyr og afskærmning

Om man leger med høje temperaturer i industrien eller kemiske sammensætninger til marine, så er beskyttelse altid vigtigt. Det kan være i form af visirer og gasmasker, men også helt normale afskærmninger, hvor du kan forhindre, at nogen kommer uhensigtsmæssigt tæt på arbejdet.

Der findes en løsning til dit arbejde, uanset om du arbejder med friktion eller kemi.

Prøv de fleksible kulfiberrør

Kulfiberrør kan bruges til mange forskellige ting, og særligt inden for marine kan det være et praktisk stykke tilbehør, som går godt i spænd med de materialer, der typisk bruges til både. Mange både består i dag nemlig af kulfiber eller i hvert fald som minimum en type kompositmateriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *