3 tips: Praktisk udstyr til vejarbejde og ombygning

Når der skal omlægges veje og bygges om, er det en stor omvæltning, som involverer rigtig mange parter. Bilerne skal køre nye veje, cyklerne skal finde nye steder at holde, og ingenting er, som man helt regner med. Og så tager det typisk lidt længere tid, end man havde regnet med. Vi giver dig her 3 praktiske stykker udstyr, som du kan tage i brug.

Fritstående cykelstativer

Har du nedlagt et område, som førhen var en populær holdeplads for cyklister, der skulle gøre dagens gerninger? Så er du ikke en populær mand – medmindre du opsætter mere fleksible og flytbare fritstående cykelstativer, som du kan placere overalt. De fungerer midlertidigt, men de fungerer faktisk også på lang sigt, da det jo bare er et cykelstativ. Så det er en meget praktisk løsning, hvis du påvirker cykellivet med dit arbejde.

Fortæl, hvor folk må køre

Det helt store spørgsmål ved vejarbejde er altid, om du har vist godt nok, hvor folk skal køre hen som alternative ruter i stedet for. Det skal gøres med massevis af lys og skilte, og der kan faktisk næsten ikke være for meget af det. Det er helt bestemt ikke nok med et eller to skilte, og fortæl også gerne, hvilke veje man præcist skal bruge som alternativ.

Pullerter i vejen

Vil du gerne midlertidigt afspærre en vej på grund af vejarbejde? Pullerter er de små bøjelige stolper, som stikker op af jorden, og som ikke gør skade på bilen, hvis man skulle køre over en. De er rigtig smarte og praktiske, når der skal udføres vejarbejde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *