3 måder at gøre bryllupsgaven mere personlig

Du er blevet inviteret til bryllup og leder efter den helt rigtige gave til brudeparret, der skiller sig ud i mængden på gavebordet. Dette kan ofte være en udfordring, og mange tyer til materielle gaver som en smuk vase eller stel til køkkenet. Derfor giver vi dig her 3 forslag til, hvordan du kan gøre bryllupsgaven personlig og unik.

Giv et unikt bryllupskort

Et bryllup er for mange brudepar en stor begivenhed, som de kan kigge tilbage på med glæde og mindes den store dag. Derfor gemmer mange brudepar også alle de bryllupskort, der bliver givet sammen med gaverne.

Det er altså en oplagt mulighed for dig at gøre bryllupsgaven mere personlig med et unikt bryllupskort. Krydr bryllupskortet med små anekdoter eller måske en sjov historie om brudeparret? Skriv personligt fra hjertet, og brudeparret vil huske den smukke gestus.

Skab grobund for fede oplevelser til brudeparret

En sikker måde at give en bryllupsgave, der er alt andet end upersonlig, er ved at forære uforglemmelige oplevelser. Som nygifte er det uden tvivl dejligt at skabe fælles minder – og det begynder med oplevelser.

Brudeparret vil derfor helt sikkert sende dig en glad tanke, når de fx skuer udover horisonten i en luftballon eller danser til koncert med yndlingsbandet – oplevelser, som du har foræret dem.

En bryllupsgave, der gør en forskel

De allermest personlige og betydningsfulde gaver, du kan give brudeparret, må da være gaver, der gør en forskel, og som ikke er til at tage og føle på. Dette kan fx være at gøre brudeparret til faddere for et barn i nød eller støtte andre gode sager som fx Verdensnaturfonden, hvis parrets hjerter banker særligt for naturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *